Johnny Cash Band i Remisen/t-music

Kom og Vær med til Johnny Cash – 90 års mindekoncert
Johnny Cash Band har fornøjelsen af at invitere jer alle til mindekoncert lørdag d. 26. februar 2022 på Remisen i Randers. Præcis på denne dag blev Johnny Cash født i 1932 i Kingsland. Så 2022 er året, hvor Johnny ville være blevet 90 år og det vil vi gerne markere.
Vi fejrer det med en koncert, hvor vi følger hele Johnny Cash´ karriere og musikunivers helt fra de første singler ”Hey Porter” og ”Cry Cry Cry” begge udgivet i 1955 og helt frem de ikoniske indspilninger i American Recordings pladerne. Vi spiller således en række af de allermest kendte og klassiske Johnny Cash sange og vi gør også plads til helt nye numre, som vi ikke tidligere er optrådt med.
Johnny Cash optrådte i en årrække sammen med June Carter og det er derfor en særlig fornøjelse at byde velkommen tilbage til Signe Brinkmann, som til denne specielle anledning vil agere June Carter i løbet af koncertens anden del.
Koncerten starten kl. 20.00 og dørene åbnes kl. 19.00.
Musikerne i Johnny Cash Band er de samme, som det har været i en årrække, og hvor de sammen udspiller deres roller, som den besætning, som der var i ”Johnny Cash and The Tennessee Three”, der blev etableret helt tilbage i 1960. Ivan Bach er i front med guitar og vokal som selveste Johnny Cash. Preben Dybsdal giver den som Luther Perkins og spiller alle guitarsoloer. Per Arlyng står stolt som bassisten Marshall Grant og lægger bunden i bandet sammen med Tommy Kragelund, der bag trommerne agerer W.S. Holland.
Siden starten i 2010 har Johnny Cash Band optrådt på utallige musikfestivaler, ved byfester, i forsamlingshuse og andre spillesteder i Danmark. Hvert år renoveres repertoiret, så publikum hver gang kommer til at opleve nye sange fra Johnny Cash’ s musikalske skattekiste, men selvfølgelig er klassikere som ”Ring of Fire” og ”San Quentin” at finde ved hver optræden, ligesom sætlisten indeholder et udvalg af både de ældre og yngste Johnny Cash-sange.
Koncerten arrangeres i samarbejde med musikforeningen t-music.